Sot rihapen xhamitë në gjithë Kosovën!

Te nderuar besimtar, sot, me namaz të drekes, me rekomandim te Myftiut Tërnava, rihapen xhamite per pese kohe...

Komandanti i LMT Kibik , Vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në...

 Komandanti i LMT  major Alper Kibik , Vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan,  ku u  pritën...

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan vizitoi Spitalin Regjional...

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan zakonisht pret musafirë të cilët e vizitojnë KBI-në me rastin e...

“Bereqeti”  ndihmon jetimat dhe shurdhmemecët!

Shoqata Humanitare Bamirëse "Bereqeti"  dega në Gjilan ndihmoi 60 familje me jetim dhe 20 familje  nga shoqata e Shurdhmemecëve

Kryetari i KBI uron Kurban Bajramin

Me emrin e Allahut te mëshirshëmMëshirëplotit Falënderimet tona qofshin për  Zotit e botëve , Atij i takon  madhërimi e...